Hyundai Matrix: alarmlichten wijgeren

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Bij het loskoppelen van een aanhanger is de stekker gesneuveld en is er waarschijnlijk contact geweest tussen meerdere contacten .De stekkercontacten heb ik weer op de goede plaats gezet en alle zekeringen ( onder de motorkap ) gecontroleerd .Alle normale functies van aanhanger en auto werken weer , alleen als ik de schakelaar voor het alarm inschakel , gebeurd er niets . Heeft iemand een idee waar ik moet zoeken , c.q. wat of dit kan zijn ?

alf52

Geplaatst door alf52 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Hyundai Matrix? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

frankst (5), 11 jaar geleden

Bij auto's van Hyundai zit de zekering van de alarmlichten doorgaans in een groepenkastje onder het stuur met als opschrift: "HAZARDS"

alf52 (0), 11 jaar geleden

de zekeringen zaten links naast het stuur , achter het bakje ,even het bakje er uit wippen en jawel ,de lastigste zekering is de juiste en ook nog defect .Nieuwe er in en het probleem is opgelost .Bedankt voor de gouden tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Hyundai Matrix of stel zelf een nieuwe vraag.