Peugeot 406: Aanjager is er mee gestopt

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Ik ben gisteren met mijn peugeot 406 bezig geweest en ben nu ten einde raad. De airo deed het al een tijdje niet meer. Ik ben gisteren alle onderdelen nagelopen. Motor airco 'klikte' niet aan, werd ook niet warm, de leidingen ook niet koud. Ben toen alle zekeringen nagegaan (allemaal er uit gehad, omdat de peugeot geen stikkers heeft met een schema en ik de gebruikershandleiding ook niet meer heb). Hij blies voordat ik dit deed alleen ongekoelde lucht van buiten, na het checken van de zekeringen onder de motorkap en onder het stuur, blies de aanjager helemaal niet meer. Heeft iemand enig idee waar dit aan kan liggen (en heeft iemand misschien zo'n zekeringen schema). Het is een systeem met climate control.

Alvast bedankt!

Groeten,

Dennis

dutchboyd

Geplaatst door dutchboyd (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Sloopkogel (0) PRO, 13 jaar geleden

lijkt erop dat je toch een zekering verkeerd terug hebt gestoken of zo.
Als de aircopomp niet meer inschakelt is dat meestal door een tekort aan koudemiddel in het systeem, kan je bij de eerste de beste airco boer laten checken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.