Peugeot 406: Airco

Bouwjaar: 1999

Hallo,Ik heb op dit moment twee problemen met mijn airco,allereerst de electromagnetische poelie ( heb reeds een vervanger) en daarnaast schijnt er een probleem in de BSI kast te zitten(waarschijnlijk een doorgebrand/plakkend relay)
Mijn vraag is;waar zit die BSI kast en is die redelijk te demonteren? en heeft iemand misschien een electrisch schema hiervan? andere en meerdere tips zijn ook van harte welkom.

Groet,Dick

Dick2212

Geplaatst door Dick2212 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

klopt Dick,Ik heb in een grijs verleden,ik denk ongeveer een jaar geleden dit probleem ook op het forum gezien en daar was toen iemand die de BSI zelf gerepareerd heeft. misschien even verder terug zoeken.

Dick2212 (0), 18 jaar geleden

Hallo,
Ik meet weer 12 vdc op de stekker van de aircopomp(electromagneet)oorzaak van `t geheel is waarschijnlijk een sluiting in de poelie maar helaas is er geen zekering uitgesprongen.ik heb de BSI module gedemonteerd en het airco relay vervangen ( bij Farnell voor 3,46 ex)dus zaterdag een andere pomp compleet met poelie monteren(Bart Ebben 125 Euro)daarna opnieuw af laten vullen en dan hoop ik dat ik dat alles klaar is.
Alvast bedankt voor alle hulp.
Groet,Dick

mrnoname (0), 18 jaar geleden

Dick, jammer dat je emailadres niet meer bestaat , ik wilde je nog wat vragen over het vervangen van het rellais
, kun je mij ff mailen?

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

deco-dick@planet.nl

werkt toch gewoon?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.