Peugeot 306: Airco -Koelventilatoren

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Wie kan me helpen, heb een condensor vervangen en het systeem afgevult. Nu blijkt dat de pomp niet inschakeld en de koelventilatoren niet. Wanneer ik het relais doorverbind in de relaiskast (kleine zwarte 5 polig) dan slaat de pomp wel in maar de ventilatoren niet. De pomp schakeld dan op z'n druksensor weer uit. Nu heeft iedereen het over een bitron kastje wat defect zou zijn maar deze is niet te vinden in deze auto. Via de dealer alle mogelijke plaatsen gecontroleerd maar het is niet te vinden. Alle stekker verbindingen schoongemaakt.

Geplaatst door

glasgarage (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

klein zwart kastje zit bijna tegen de kokerbalk aan bij het linker voorwiel (bestuurders plaats)

TheoStek 0
badge

16 jaar

Was maar waar. Heb links alles gedemonteerd en geen bitron te vinden.

glasgarage 0

16 jaar

ik betwijfel zeer of een 1.4 benz wel een bittronkast heeft, maar dat kan ik zo niet zien. is oa afhankelijk van het type motorkoeling dat erin zit. maar achter het deksel van de zekeringkast in de auto zit volgens mij een houdertje geschroefd met 2 groene relais erin, waarvan er een voor aircocompressor is. deze wilden wel eens verbranden.

harry4203 2255
badge vip badge

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.