Peugeot 406: bobine xfx v6

Bouwjaar: 2002

Vanochtend sterk inhouden en direkt daarna de melding uitlaatgascontrole systeem defekt.Loopt nu ook op 5 cilinders, bobine 1e cilinder doet niets.Werk aan de winkel dus.
Op het forum las ik bij een reactie van Oldtimer jansen, dat er bosch bobines worden gebruikt, is dat de beste oplossing?
Beter alle bobines in een maal vervangen en ook de bougies?
Waar bestellen jullie die bosch bobines?

xfx

Geplaatst door xfx (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Mijn ervaring is van wel, en ook allemaal vernieuwen anders doe je vandaag de ene en morgen de andere.Bobine's gewoon bij de Bosch dienst, bij ons in de buurt is dat Elektrostart.

xfx (0), 18 jaar geleden

Oldtimer jansen,ik heb heel veel moeite gedaan om o.a. via diverse bosch-kanalen achter het bestelnummer van de bobine te komen; zonder resultaat. Ten einde raad heb ik de beide filialen
van de bosch-dienst ELECTROSTART gebeld met de vraag of zij het bewuste type kenden.Ook daar niet bekend!?HELP!

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Poeh, nou weet ik het ook even niet meer, volgens mij had onze magazijn meester ze daar vandaan.Dan maar nieuwe origineel monteren.

xfx (0), 18 jaar geleden

Nieuw origineel gemonteerd, probleem opgelost.
Meteen nieuwe bougies nu ngk platinum met traditionele massa-electrode ipv bosch met glijvonk techniek.Is dit wel een verbetering?Heb de indruk dat'ie koud op benzine wat meer inhoudt dan voorheen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.