Peugeot 406: Lekkende LPG injectoren

Bouwjaar: 1997

Hallo,

Van bovenstaande auto lekken de gasinjectoren. Ze zijn van het merk Siemens, met de aanduiding Vialle 12 en ze hebben een geel huis.

Heeft iemand een idee waar deze goedkoop te krijgen zijn?

Alvast bedankt!

sgm

Geplaatst door sgm (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

406rijder (0), 18 jaar geleden

Je kunt eerst eens proberen ze ultrasoon te laten reinigen.

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Ultrasoon reinigen helpt wel een beetje.
Vervangen is toch vaak de beste remedie.

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

vervangen die handel nu laten reiningen en dadelijk toch weer nieuwe kopen

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Reinigen werkt niet bij deze injectoren. Je ervaart dat vooral 's-morgens het zeker 5 a 6 seconden duurt voordat je motor aan wil slaan. Vraag jezelf eens af of dit zo'n groot probleem is dat je er 400 euro tegen aan wilt gooien. Zelfs met nieuwe injectoren loopt je het risico dat ze weer doorlekken. Volgens Vialle zijn het namelijk injectoren en geen afsluiters.

sgm (0), 18 jaar geleden

@Hakeem: 400 euro is inderdaad teveel. Daarom ook mijn vraag hier of ze goedkoper te krijgen zijn. Zijn het nog courante types of kan ik hopen op een "restpartijtje"?

Reinigen is mischien wel eens te proberen. We hebben een ultrasoon badje, dus dat is nauwelijks moeite. Alleen helpt dat niet bij verslijt.

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Hopen tot in de eeuwigheid misschien, maar het betreft hier courante onderdelen en geen restpartij spiijkerbroeken. Je kan uiteraard proberen bij een demontagebedrijf of ze daar iets hebben. Je moet wel opletten dat je geen andere kleur monteert. Reinigen heeft niet veel zin omdat het niet helpt, maar misschien ben jij wel de eerste die een nieuwe methode ontdekt dat de injectors een tweede leven geeft.

sgm (0), 18 jaar geleden

Het punt met reinigen is dat het alleen kan helpen als vuil de oorzaak is. Als er sprake is van slijtage, dan helpt reinigen niet. Dus dat proberen we dan maar te achterhalen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.