Peugeot 406: Snelheidsmeter

Bouwjaar: 1999

Ook mijn snelheidsmeter valt heel af en toe terug naar nul,gevaarlijk bij het rijden met ingeschakelde cruise-cotrol,de klacht komt dus overeen met die van Paul de Graaf 11-01-05 met dit verschil deze peugeot heeft een 1.8 16v moter is ook in dit geval de bobine de vermoedelijke verdachte ?
Ik ben benieuwd naar de reactie's
Met vriendelijke groet, Piet

eykelboom

Geplaatst door eykelboom (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb je al heldere koplampen?

eykelboom (0), 18 jaar geleden

Beste Oldtimer, deze auto heeft heldere koplampen.
Met vriendelijke groet Piet

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

is de pulsegever in de bak goed gaan wel eens stuk. heb ook een keer met een 406 meegemaakt dat het in het instrumenten paneel zat (een soldeerverbinding losgelaten). een nieuw paneel koste geloof ik 500 euro of zoiets beetje duur. heb het toen opgestuurd naar een teller reperateur.

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

instumentenpaneel kan je zelf ook heel goed solderen je moet wel kijken welke aansluitingen van de klok zijn en kijk gelijk die van de toerenteller ook na die willen ook wel eens los gaan zitten je moet ze wel even aan tippen met een sodeerbout want je ziet er misschien niets aan maar kunnen toch slecht contact maken

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Piet,ik denk dezelfde kant op als jij , laat hem even uitlezen, als er geen storingen zijn, is het bijna wel zeker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.