Peugeot 406: waar zit stappenmotor 1.8 8 klepper

Bouwjaar: 1999

Ik wil de stappenmotor van mijn 8 klepper schoonmaken?
Waar kan ik dat stappenmotor vinden? Hoe ziet het eruit?
Kun je het gewoon schoonmaken en weer indraaien?

grtz,
Milas.

milas

Geplaatst door milas (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

milas (0), 18 jaar geleden

Ik las voor de 16 klepper het volgende
"In het gasklephuis. Slang van het luchtfilter demonteren en dan kan je erbij. Zit vast met twee torx 20. (Dit gaat over de stappenmotor benzine!!) "
Dus ga ik even kijken of die bij mijn 8 klepper ook onder de luchtfilter slang zit.

milas (0), 18 jaar geleden

Met dank aan Alan Z.
"
Als je de motorkap open doet dan zie je de hard plastieke inlaat slang daar onder zit de stappenmator die stekker heeft 4 draden een stekker aan de voorkant heeft 3 draden die moet je niet hebben het is uiterst rechts achter, die zit in het gas klephuis dus NIET in het inlaat spruitstuk rechts maar in het huis zelf rechts achter,hij is rond en ongeveer een centimeter of 4-5 lang en is zwart van kleur hij zit met 1 torx vast je kunt beter de gasklep positie sensor er eerst af halen dan pas de stappen motor als je de kegel (een soort afsluiter) van het motortje hebt schoon gemaakt neem ook even de moeite om het huis waar de kegel in komt schoon te maken.Dus helemaal binnenin "

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum