Peugeot 205: homokineet

Bouwjaar: 1990

hoeveel kost dat om een homokineet te laten vervangen bij een garage

andreas

Geplaatst door andreas (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo,,, nou 200,ex btw, daar zit je zo aan..!!

Beunhaas (520) PRO, 19 jaar geleden

Het ding zelf kost 100 ongeveer en vervangen is niet zo moeilijk, het geknoei met de bakolie is eigenlijk nog het meeste werk......

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik wil niet veel zeggen maar van de meeste (volgens mij allemaal) 205-jes kun je geen losse homokineet krijgen, maar alleen een complete aandrijfas. Kosten liggen dan iets hoger schat ik. Vraag dat eerst maar eens na.

andreas (0), 19 jaar geleden

en tweedehands ? of is dat niks
het is al een oud beestje van de vrouw
hij hoef niet zo heel lang meer mee

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Kun je proberen, alleen de garantie dat een as van de sloop wel goed is heb je natuurlijk niet. Wel is het zo dat ze niet vaak kapot gaan, dus je zou de gok kunnen wagen.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,, op de sloop heb je ook garantie net zo goed......!!! vraag wel even of ze er een kenmerk in willen slaan zo dat ie terug kan wanneer zo nodig...!! testen kun je hem ook .. as in de bankschoef.. pak de homokineet recht naar je toe vast en probeer hem naar L of R te draaien...!! voel je géén speling dan is ie goed.. voel je wel wat dan laat hem maar liggen..!! het zal je niet echt meevallen want ze gaan nog al eens kapot..!!


paul,

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

En ik heb dus de ervaring dat ze juist niet zo vaak kapot gaan......

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

nou,, roel.. ik kan er zo een hand vol voor je krijgen hoor.. ze worden volop verkocht ( ruilsysteem ) tja, wel bij hoge km stand.. he zo'n 150000, dan gaat ie pas...!!

paul,

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

150.000 das toch ni zo veel...?:-) Het kan natuurlijk zo zijn, maar ik heb die ervaring niet zo. Maar als je er dan een gaat halen op de sloop, kijk hem dan inderdaad goed na.

andreas (0), 19 jaar geleden

ok bedankt

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

tja, roel.. meestal zijn het stad's auto's...!! en 150000, in de stad gemiddeld.. dat is niet mis..!! zo zie ik dat.. met een kleinere auto.. vandaar.

paul,

andreas (0), 19 jaar geleden

op de sloop gehaald 35 euro zit er al op bedankt iedereen

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.