Peugeot 406: Inpakken/isoleren AG DGI injector

Bouwjaar: 1999

Zoals bekend maakt de Injector van de AG DGI installatie een ratlend / tikkend geluid. Daar ik in mijn auto zo min mogelijk bijgeluiden wil hebben wil ik dat ding isoleren/inpakken met geluiddempend isolatie materiaal? Mag dat ding (AG injector 500.0009) ingepakt worden, kan het geen kwaad?

milas

Geplaatst door milas (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Geen probleem, ga gerust je gang. want idd het ding maakt een t*ring herrie.

milas (0), 18 jaar geleden

Okee Hakeem, bedankt voor je reactie. Ik heb het helemaal ingepakt met isolatiematras en daarover plastic met luchtbelletjes.. het ziet er niet uit maar is wel stiller geworden !!

RAH (0), 18 jaar geleden

Hou je wel rekening met de warmte die door de motor geproduceerd wordt? Kan dat materiaal wel tegen die warmte? Als het plastic door de warmte gaat smelten zit straks je hele motorblok in het plastic gegoten.

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

En zeker die luchtbelletjesfolie kan niet tegen hoge temperaturen. Misschien met glaswol proberen ?

milas (0), 18 jaar geleden

plastic is inderdaad niet zo slim, had ik ook mijn twijfels. Ik denk dat ik het met een of ander brand vertragend spul moet inpakken..

henkenrianne (0), 18 jaar geleden

Geluidsisolatiematten die je bij de praxis kunt kopen zijn brandvertragend

milas (0), 18 jaar geleden

Henk, Bedankt voor je tip. Ik heb de isolatiematras ingepakt met aantal lagen aluminium folie.. Dat moet toch aardig goed beschermen tegen hitte/warmte/brand...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum