Peugeot 205: Peugeot 205 / Piepen geluid.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Over twee weken is het weer zo ver. Mijn 205 zal voor de AKP gekeurd moeten worden. Afgelopen jaar heeft een kennis dit voor mij gedaan, maar heeft hier nu helaas geen tijd meer voor. Nu ben ik op zoek naar een betrouwbare garage in ’t Gooi of naar iemand hier op het forum die dit kan met een klein beurtje? Tot nu toe heb ik namelijk geen goede ervaringen gehad met dealers hier in de omgeving.

Ik denk dat de remblokjes sowieso vervangen moeten worden en bekabeling van mijn achteruit/mistlicht werkt niet meer.

Ook maakt mijn auto een piepend metaalachtig geluid. Dit is voornamelijk in de 1e drie versnellingen en tot ongeveer een snelheid van 50 km/u. Het is gelukkig niet altijd hoorbaar maar gebeurt zowel als ik de koppeling heb ingetrapt als zonder en vooral bij regen en vochtig weer is het sneller hoorbaar. Is dit nou de dynamo ja of nee?

Alvast bedankt!

Arrie56

Geplaatst door Arrie56 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

[quote=Arrie56]Nu ben ik op zoek naar een betrouwbare garage in ’t Gooi of naar iemand hier op het forum die dit kan met een klein beurtje? Tot nu toe heb ik namelijk geen goede ervaringen gehad met dealers hier in de omgeving[/quote]
Bovenstaande item is op dit forum niet bespreekbaar, hier zult u op het net zelf onderzoek naar moeten doen.
Google is daarvoor een heel goed hulpmiddel.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.