Peugeot 406: rammel middendemper uitlaat. garantie??

Bouwjaar: 1997

Enkele mnd geleden bij dealer nieuwe uitlaat gemonteerd inclusief katalysator $$$. nu rammelt middendemper. Ze willen geen garantie geven omdat er krassen opzitten, door raken drempel.
Is het normaal dat een splinternieuwe demper inwendig kapot gaat door een keer over drempel te rijden??? overigens zit er geen deuk in.

jos5955

Geplaatst door jos5955 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Omdat er krassen opzitten is geen reden om geen garantie te geven. Ik krijg soms nieuwe uitlaten die al van de buitenkant beschadigd zijn. Ik weet niet welk merk uitlaat je hebt, maar normaal zit er wel garantie op, het maakt voor de garage ook niet uit, want die kunnen gewoon een nieuwe krijgen bij degene die de uitlaten levert.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik zou er toch maar eens een telefoontje aan wagen richting de dealer(direktie)om je ongenoegen te uiten en als je lid bent van de ANWB ,laat die er eens een oordeel over geven. dan sta je misschien wat sterker.

jos5955 (0), 19 jaar geleden

weet niet welk merk. origineel peugeot bij peugeotdealer erop laten zetten.

jos5955 (0), 19 jaar geleden

ga zaterdag second opinion bij andere peugeot garage laten doen.
nadat ik verhaal vroeg bij de garage waar uitlaat gemonteerd is zei hij : er is schade (krasjes) dus geen garantie..geen discussie mogelijk.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


ik heb zelfs wel eens een uitlaat gehad met wel een hele scherpe bocht erin....


paul,

jos5955 (0), 19 jaar geleden

OPLOSSING : second opinion : pech gehad. hoewel ze het wel vervelend vonden zij zouden uitlaat gewoon teruggestuurd hebben. kan je immers altijd proberen. Heb ik alleen weinig aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.