Renault Megane: auto krijgt geen benzine

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600e

Hallo allemaal,
ik heb het volgende probleem.Ik heb een renualt megane coupe 16e 8 klepper van 1998.Ik heb hem rijdend weggezet en de andere dag zou ik hem starten maar helaas hij slaat niet aan.Maar als ik hem op gas zet start hij wel en loopt hij goed schakel ik over naar benzine valt hij dood.De benzinepomp werkt wel maar normaal is het 2 a 3 seconde dat je de benzinepomp hoort, nu duurt dit veel langer en maakt hij behoorlijk veel lawaai in de auto.Wat is er loos!!!

benny222

Geplaatst door benny222 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 11 jaar geleden

Een benzine-pomp hoort geen lawaai te maken, dus ik denk dat die pomp overleden is.

benny222 (0), 11 jaar geleden

ik heb de slangetjes van de benzinepomp af gehaald en de auto op contact gezet maar er komt geen brandstof uit maar hij maakt wel geluid.Is hij dan overleden of kan hij ook nog verstopt zitten.En de plastic dop kun je deze ook voorzichtig los slaan of sla je dan de dop stuk.

kaleido 1 (1600) PRO, 11 jaar geleden

In beide gevallen moet de dop eraf om te kijken.
Alles met beleid.

benny222 (0), 11 jaar geleden

Hallo,
het was idd de benzinepomp die stuk was een nieuwe gehaald voor €165,00 euro wat zijn die krengen duur zeg en ook een nieuwe ring waar hij mee vast zit deze was niet los te krijgen zelfs niet met het speciale gereedschap.Ingebouwd Aangesloten en starte in 1 keer probleem op gelost.Bedankt voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.