Renault Megane: elektrisch raam niet met knop passagierskant omlaag te krijgen.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Kan met knoppen aan chauffeurskant de ramen aan de passagierskant goed openen en sluiten.
De passagier kan aan zijn kant het raam met zijn knop alleen omhoog krijgen nadat dit raam door chauffeur omlaag is gebracht.
Zowel bij het drukken op de omlaag-stand en omhoog-stand gaat het raam dus naar boven. Het naar beneden krijgen van het raam met de knop aan de passagierskant lukt dus niet.

JanSan

Geplaatst door JanSan (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1555) PRO, 9 jaar geleden

Schakelaar eerst maar eens controleren lijkt mij , of is dit niet de vraag , waar kan het aan liggen ?

JanSan (0), 9 jaar geleden

Bedankt, enig idee wat het kostenplaatje hiervan is als het inderdaad aan de schakelaar ligt. Zitten er overigens links en rechts schakelaars?

kaleido 1 (1555) PRO, 9 jaar geleden

Wat bedoel je met zitten er links en rechts schakelaars ?
Links zitten 4 schakelaars en rechts 1 , of bedoel je dat niet ?
Kosten , dealer bellen .
Maar is de kennis wel aanwezig om dit zonder kleerscheuren op te lossen ?

JanSan (0), 9 jaar geleden

Bedankt alvast. Mijn reparatie valt onder de garantie en ik mag het elders laten maken wanneer het totaalbedrag niet boven de 100 euro uitkomt.
Ik heb vandaag bij een dealer het probleem voorgelegd en merkte op dat ook al zit het euvel rechts, het probleem mogelijk aan schakelaar aan de linkerkant zit ,ook al uit zich dat mankement zich bij de knop aan het rechterportier. De dealer zegt in dat geval dat de kosten mogelijk 75 euro zijn maar het niet kan garanderen dat er geen meerkosten zijn. Was ook benieuw of er bij problemcar meerdere personen zijn die hetzelfde mankement hebben.(gehad.

kaleido 1 (1555) PRO, 9 jaar geleden

Kan goed kloppen .
Gebruik de zoekfunctie van dit forum eens , misschien vind je wat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.