Renault Megane: Injectietijd storing

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: F9Q 1.9 dTi

Storing Regeling injectietijd en tijdstip correctieklep stroomkring storing. Auto is onderweg gestrand[Krukaspoelie was eraf gelopen+Multiriem gebroken] Is met de oprijwagen gebracht. Bij ons is de Distributieriem verv. Alle merktekens op de Distributieriem komen overeen met de merktekens op de Nokkenas, Krukas en Brandstofpomp. Auto rijd voordat de stroring erin komt goed, als je gewoon goed door kunt trappen gaat het lampje niet aan, pas bij een lager toerental komt deze stroring erin. Als het lampje eenmaal brandt, gaat de auto in een soort noodloop. Je komt dan niet boven de 2500 a 3000 Rpm

tjebbev

Geplaatst door tjebbev PRO , lid sinds 11 jaar geleden

2 Reacties

UNIVERSEEL11698 PRO, 11 jaar geleden

Lekkere omschrijvingen geven sommige testers, word je echt niet blij van. Geen codes?

Timing wel perfect?
Spie verdraait of zoiets.

Oiram

timhoeks PRO, 11 jaar geleden

denk ook wat oriam zegt. in de nokkenaspoellie zit een klein spie-tje. deze breken er bij zo'n ongelukje weleens uit. kan je timing zomaar net verkeerd staan. dus even poellie los en zeker weten dat het dat wel of niet is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.