Renault Megane: kortsluiting

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16E

Hoi,

ik heb een renault megane coupe 16E 8 klepper van 1998.Ik heb het volgende probleem zo draai als ik de motor start begint hij bij de computer motormanagement te roken nu hebben we er een andere set in gezet omdat ze bij de renault dealer zeiden dat de computer stuk was ( kortsluiting).Ik heb vandaag een andere ingezet hij loopt weer maar het stinkt toch nog als hij staat te smeulen.Verder doet alles normaal en werkt goed.Wel heeft deze wat olie gelekt en de dynamo zit wel onder de olie kan dat ook een oorzaak hebben.We hebben hem weer gestart maar volgens mij komt het bij de computer weg.De stekker van het motormanagement is ook al vervangen.Wie kan mij hier een oplossing voor geven.(Trouwens hij geeft geen fout code aan.)

Mvg,Ben

benny221

Geplaatst door benny221 (50) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rico1047 (0) PRO, 13 jaar geleden

zijn de massa op het blok wel goed

benny221 (50), 13 jaar geleden

ja de massa op het blok is goed

benny221 (50), 11 jaar geleden

kortsluiting computerstekker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.