Renault Megane: Rechts knipperlicht probleem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Ik heb sinds een tijdje een probleem met rechter knipperlichten als ik hem aan zet dan doet hij het gewoon na een paar seconden valt hij uit zie het dan ook niet meer op het dashboard als ik begin te rijden gaat het knipperlicht weer aan tevens merk ik dat als ik de alarmlichten aan heb staan rechtsachter mijn remlicht begint te knipperen ipv mijn knipperlicht
Weet iemand wat dit zou kunnen zijn? En hoe dat dat te verhelpen is
Alvast vriendelijk dank

demajoor

Geplaatst door demajoor , lid sinds 8 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 8 jaar geleden

Massa probleem van je achterlicht/unit , extra massa draad trekken van je armatuur naar de carroserie , als alles schoon maken niet helpt.
Extra massadraad kan trouwens zowiezo geen kwaad , want schoon maken is vaak geen definitieve oplossing.

RPJdeWeert, 8 jaar geleden

Heb je een trekhaak? Dan is de stekker daarvan de eerste verdachte!

Heino4267, 8 jaar geleden

Je hebt last van twee gescheiden problemen:
1. dat je remlicht meeknippert is een massaprobleem op de printplaat waar het remlicht zit dat meeknippert. Advies van Keleido 1 opvolgen en je bent er definitief vanaf.
2. af en toe houdt het knipperlicht op. Als euvel 1 is verholpen (half uurtje werk), zou dat kunnen liggen aan een defecte knipperlichtschakelaar, knipperlichtrelais of een onderbreking in de draad die dat allemaal voedt. Een kwestie van meten en/of systematisch vervangen dus. Eerste verdachte: knipperlichtrelais.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.