Renault Megane: Zekeringen problemen?

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6E

Hallo,


ik heb een megane coupe uit 96. Gister kwam ik erachter dat de klok begon te knipperen(de tijd dus) en de radio had al zn instellingen gewist.Afijn ik rijden naar alkmaar. Wilde ik daar gister avond weggaan om 8 uur (donker dus) startte de auto niet. Dashboard verlichting deed het niet, voorlampen wel, achterlampen niet. Binnenlampje wel, radio niet, klok niet(verlichting van de klok wel).Ik ben dus naar huis gereden met de gevarenlampen aan en de voorlichten aan.
Zodra ik de sleutel omdraaide, ging alles wat werkte uit. Als ik de sleutel weer terug deed sprong het weer aan. De auto starte dus ook niet. Later aan geduwd in de 3e versnelling. en toen starte hij wel gewoon.

Dit probleem heb ik al 1x eerder gehad. (toen startte de auto wel gewoon) Toen heb ik even de zekeringen die links bovenin onder de motorkap zitten schoongemaakt.
Dit heb ik gister ook geprobeerd maar geen effect.

iemand enig idee waar ik naar moet zoeken?

jellekamma

Geplaatst door jellekamma , lid sinds 10 jaar geleden

2 Reacties

Heino4267, 10 jaar geleden

Slecht contact in je stroomcircuits, waarschijnlijk een slechte massaverbinding.
Ook de accu zou defect kunnen zijn.
Je komt er achter door te gaan meten met een Voltmeter waar de spanning blijft....

jellekamma, 10 jaar geleden

gister deed hij alles weer... niks aan gedaan..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.