Seat Cordoba: verwarming gaat aan en uit

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

ik heb nou sinds bijna een jaar een cordoba van 2001. Nou heb ik dat probleem dat mijne verwarming vanzelf aan en uit gaat. Vooral omdat 't nou koud is is dat niet zo prettig. De eene keer loopt ie weer een minuut en de andere keer is ie uit. Waaraan kan dat liggen? Alvast bedankt voor jullie hulp.

killjerry

Geplaatst door killjerry (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

TheoStek (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat kan aan van alles liggen ! bijvoorbeeld: Als de auto is voorzien van climate control kan de interieursensor een verkeerde waarde opnemen of de kachelweerstand.
Je kunt proberen om de temparatuur handmatiig te zetten (high) inclusief de kachel blower, als de blower blijft draaien op alle snelheden ? weet je dat het aan de temp sensor ligt.
Doet ie het bij handmatige instellingen ook zal de kachel weerstand kapot zijn.
Ook effe kijken of er een foutcode aanwezig is.

killjerry (0), 13 jaar geleden

ik heb geen climat control. Als de verwarming uit gaat kan ik helemaal nix meer doen. Op 't display staat dan gewoon off. Als ie 't doet, dan doet ie 't prima. Dan kan ik ook alles instellen. Maar als ie uit gaat kan ik gewoon nix meer doen. Radio en alles op 't display doet nog.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.