Suzuki Swift: Gaskabel

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0 3-cilinder

Hallo,

Bij mijn swift heb ik een beetje speling op het gaspedaal. Dwz ik kan het pedaal ongeveer 1,5 cm intrappen zonder dat je tegenstand voelt. Ik weet dat dit komt doordat de gaskabel niet strak staat, dat is ook goed te zien als ik onder de motorkap kijk bij de carburateur. Weet iemand of je die kabel strak kunt trekken door een bepaald schroefje aan te draaien oid? Ik vermoed dat ik achter het gaspedaal ik de auto moet zijn.

Mvg, jan

Jan051

Geplaatst door Jan051 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter Schouten (0), 17 jaar geleden

Kijk eerst eens of je aan de carburateurzijde de buitenkabel kunt verstellen. Vaak zit daar een of andere constructie met een borgmoer. Is ook een stuk beter voor je rug dan al dat gehannes in het vooronder bij de pedalen... ;-)
suc6
Peter

Jan051 (0), 17 jaar geleden

hallo bedankt voor je reactie

nee je kunt hem bij de carburateur niet verstellen dat heb ik al geprobeerd, er zit wel een schroefje maar dat haalt niets uit voor de spanning van de kabel. Ik ga straks even kijken wat ik eraan kan doen

jan,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.