Suzuki Swift: overzetdorpels Swift

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000

Weet iemand ook of er overzetdorpels in de handel zijn voor de Swift? Mag ook een dorpel zijn die goed pas te maken is. Ik heb wel eens gehoord dat er van een bepaalde auto de dorpels vrijwel gelijk zijn aan die van de swift.

The11311

Geplaatst door The11311 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

The11311 (0), 17 jaar geleden

Dus het wordt ouderwets plaatjes op maat slijpen vrees ik...

KLUIVERS.P (0) PRO, 17 jaar geleden

nee er zin geen dorpels tekoop je koopt een hele zijkant dus zelf plaatjes maken en lassen

Ronald H (0), 17 jaar geleden

Kijk maar is op deze site dan : http://www.yellowparts.nl/ kun je zo bestellen en voor zeer weinig geld ook nog.

gerty (0), 17 jaar geleden

Hallo
er worden ook vaak goedkope dorpels aangeboden die ook voor Opel zijn, mijn ervaring is dat je hier veel werk mee hebt omdat ze achteraan niet passen. (die van opel zijn herkenbaar door een in de lengte lopende verdiepte geul op de dorpel.

Op een site worden zowel de opel als de suziki dorpels aangegeven, wanneer je dan verder zoekt blijken beiden de zelfde bestelkode te hebben.
mogelijk kun je van deze dorpels wel een deel gebruiken (uitslijpen)

De Suzuki imitatie dorpels zijn doorgaans duurder en moeilijker verkrijgbaar.

succes met je klus

The11311 (0), 17 jaar geleden

Deze zaterdag het ik aan de linker kant van de betreffende auto de dorpel gerepareerd. Gewoon met verzinkt plaatstaal en een beetje creativiteit. De goedkoopste oplossing. Ik vraag me ook af wat makkelijker is. Zelf maatwerk leveren of maar zien wat je van een niet goed passend exemplaar kan maken...
De klus is nog wel aardig gelukt ook. Beter dan bij mijn eigen swift een paar jaar geleden. Daar had ik telkens de rotte plekjes gerepareerd. Nu dus over de volle lengte. De eerste tijd ben ik hiermee dus klaar.
Binnenkort de rechterkant maar. Hier is niet zo'n haast mee. Deze is 1,2E
Toch vindt ik het wel grappig dat zo'n topic nog zo veel gelezen wordt. Bedankt voor alle reacties!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.