Suzuki Swift: Swift 1.0 niet aanslaan

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000cc

Hallo allemaal

Ik heb een probleem gehad met m'n koppeling, deze bleef namelijk constant slippen. Nu heb ik dit opgelost alleen nou zit ik met een ander probleem;

nadat ik mn versnellingsbak weer gemonteerd heb, heb ik een stuk gereden met een lekke uitlaat, de motor liep heel beroerd maar ik kon wel rijden. Ik dacht het slechte lopen komt door de lekke uitlaat (voorste gedeelte met katalysator) dus die heb ik vervangen voor een nieuwe. Sindsdien slaat hij niet eens meer aan (NB starten doetie dus nog wel). Iemand enig idee waar het aan kan liggen?

Groeten Adriaan

a3aan88

Geplaatst door a3aan88 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 14 jaar geleden

misschien een stomme vraag maar heb je de nieuwe uitlaat ook gecontroleerd? Er willen nog wel eens van die platsic dopjes in zitten die ervoor zorgen dat er niks in kan vallen...
verder geen bedrading vergeten/gekneld?

a3aan88 (0), 14 jaar geleden

Domme vragen bestaan niet! Ik heb er niet specifiek naar gekeken maar, heb het ook niet gezien toen ik hem uit de doos haalde, ik ga het iig nog ff controleren.
Alle bedrading heb ik aangesloten en ook nog gecontroleerd op beschadigingen, niets kunnen constateren.

Uitlaat eronder weggehad en er zaten geen beschermkapjes oid op/in.

Ik heb trouwens ook nog gekeken of de bougies vonken en heb ook alle zekeringen gecontroleerd, was allemaal in orde.

Zou het misschien aan de injector liggen of aan de gaskleppositiemeter, kan dat? Iemand enig idee hoe ik dat kan meten?

Gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.