Toyota Avensis: airco valt uit

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,0 Hdi

Airco doet het vaak niet, ook bij wegrijden, dan later slaat hij af en toe weer aan en dan geen probleem meer; uit Weert gekomen hele weg niet gewerkt, vullingsgraad is in orde, kent iemand dit probleem?

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Peter Schouten (0), 13 jaar geleden

Draadbreuk oid?

suc6
Peter

Marco41 (0), 12 jaar geleden

Ik heb dit zelfde gehad. Bleek het relais de boosdoener. Dit omgewisseld met de toeter. Nieuwe kost rond de honderd euro...!!!

Peter Schouten (0), 12 jaar geleden

Hij zal d'r na bijna een jaar toch wel uit zijn?

Moderators, topic kan vast wel dicht...

jjbalmszonen (0) PRO, 12 jaar geleden

Jammer he, ik hoop dat jij nooit iets vergeet ........

TheoStek (0) PRO, 12 jaar geleden

[quote=jjbalmszonen]Jammer he, ik hoop dat jij nooit iets vergeet ........[/quote]
Kan me wel iets erbij voorstellen met de reactie van Peter, tenslotte vragen ze toch bij PC.NL duidelijk dat diegene helpt om een probleem op te lossen ? ook graag hoort hoe het is afgelopen !

Terzijde, beantwoord je het bericht met [quote]Jammer he, ik hoop dat jij nooit iets vergeet ........[/quote]
Is het probleem nu opgelost of niet ? je zou toch beter moeten weten na 653 postings, vergeet je dan ook factuuren op te maken na 1 jaar !

Peter Schouten (0), 12 jaar geleden

@Arnold: flauwe reactie. Ging mij erom degene die antwoordde erop te wijzen dat het al een oud topic was. Ik ben godzijdank mens genoeg om meer te vergeten dan jij ooit zult weten, want dat kan ik je niet vertellen... ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.