Volkswagen Passat: CV voordeur passagier kuren en achterdeur wil niet met hende

Bouwjaar: 2002

Dag mensen,

Ik heb de volgende twee problemen met mijn deuren. Als eerste de voor passagiersdeur. Als ik op de open knop van mijn AB druk gaat hij niet mee open met de rest. Wanneer ik dan nog een keer druk gaat hij wel. Of als ik 1x druk maar het wat langer ingedrukt hou gaat hij ook open. Op slot gaat hij meestal wel met 1x drukken. Is dit een mechanisch probleem (smeren o.i.d.) of is het een elektrisch probleem (te weinig spanning). Ik heb al gekeken of er geen kabelbreuk is bij het rubber mof bij het scharnier van de deur.

Dan de rechter achterdeur. Deze gaat met de hendel van buiten goed open. Alleen met de hendel van binnenuit moet ik heel hard trekken en een tijdje getrokken houden (0.5 seconde) en dan gaat de deur pas open. Ik heb ergens op een topic gelezen dat dan de kabel te strak staat ofzo. Wat is er aan de hand en wat ik moet hieraan doen?

Groet,

Nefer

Nefer

Geplaatst door Nefer (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo nefer..

had ik deze vraag al niet eerder beantwoord?

http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

paul,

Nefer (0), 18 jaar geleden

Paul,

Dat is gedeeltelijk waar. Toen heb je me verteld hoe ik het slot moet demonteren en vervangen. Ik wil misschien helemaal niet vervangen. Die achterdeur daar weet ik haast wel zeker van dat ik die niet hoef te vervangen. Daar moet iets anders mee zijn. En die van de voordeur hoop ik niet te hoeven vervangen. En ik hoopte dat iemand me dus kon helpen wat de oorzaak nu was.

Groet,

Nefer

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

nefer..

oke snap ik, dat met die greep dat zit hem in het kabeltje (staat te strak/te los) dat andere slot moet even uit elkaar of worden vervangen. abc verhaal..

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.