Volkswagen CADDY 51 KW BESTEL 2,0 SDI: Deurvergrendeling caddy

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BST, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 51

Auto ging op slot met c.v. bij sluiten linker portier met sleutel behalve achterdeur ,alle deuren komen niet mee open met meegeleverde noodsleutel .Ze gingen dus wel op slot . Denk dat bij keuring RDW alles wel weer open moet kunnen helaas is auto alleen met noodsleutel zonder afstandbediening geleverd . ook ontgrendelingsknop binnen op linker portier werkt nog niet .
Iemand idee om het geheel werkend te krijgen . gekocht met alle deuren open.

rob 250

Geplaatst door rob 250 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 6 jaar geleden

2x op de ABD open drukken. Mogelijk is er een selectie gecodeerd.

Grt. Paul

rob 250 (0), 6 jaar geleden

Hallo paul bedankt heb helaas nog geen sleutel met afstand- bediening , blijkt lege accu te zijn maar na nachtje opladen werkt achterdeur nog niet mee krijg ook de sleutel niet in achterdeur mogelijk heeft een grappen maker hier iets in gestopt .

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Waarschijnlijk zitten de pallen van het cilinderslot in de achterdeur vast door geen geen gebruik i.v.m.afstandsbediening door de vorige eigenaar,je kan proberen met kruipolie het geheel weer gangbaar te krijgen.
Met alleen mechanische ontgrendeling gaat alleen het bestuurdersportier open, althans bij een caddy af fabriek voorzien van een draadloze afstandsbediening

rob 250 (0), 6 jaar geleden

Bedankt voor de reactie heb het ingespoten met willem dirk 40 zal even testen maar lijk op iets hards te stuiten .

rob 250 (0), 6 jaar geleden

Hallo de auto is inmiddels gekeurd en ik zou graag een sleutel of 2 aan willen schaffen en in laten leren en zo de afstandbediening en het openen en sluiten van de deuren weer functioneel te krijgen heb nog geen offerte bij de dealer laten maken maar misschien weet iemand een goed adres .
zag transponder sleutel waar een ab op zat al voor 16 euro op mr auto maar weet niet of dit wel een optie is , alvast bedankt voor het meedenken .

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

De transponder sleutel kan je niet gebruiken natuurlijk (de baard is anders),maar de abd kan eraf en kan dan ingeleerd worden op de comfortmodule.
Dan krijg zo iets als op de afbeelding,abd 1
Er bestaan ook klapsleutels waarbij de ab er niet afkan,deze gaan niet werken
Een ab die eruitziet als afbeelding 3 zou ik ook niet voor gaan,gaan nogal eens stuk en zitten ook op
een transporter T4 een fox e.d,maar zijn onderling niet uitwisselbaar door ander protocol.
Een nieuwe is in ieder geval veel duurder dan 16 euro

rob 250 (0), 6 jaar geleden

probleem opgelost klapsleutel opgehaald en ingeleerd in nunspeet voor 115 incl AB werkt weer . bedankt voor het meedenken .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.