Volkswagen Golf III : inhouden na regenbui

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 ADZ

Hallo, na een half uurtje rijden in een heftige regenbui op de snelweg, begon hij af en toe in te houden. Dit was na een ongeveer 10 minuten rijden binnen de bebouwde kom weer weg.Duidelijk iets nat geworden, maar wat zou dat kunnen zijn? Ook gaat het temperatuur metertje nooit verder dan 90 graden. Wat is het globale aantal kilometers voor de distributie? Bedankt alvast


Marco

Boof

Geplaatst door Boof (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Thijs11395 (0) PRO, 15 jaar geleden

Over de temperatuur hoef je je geen zorgen te maken. Het zou juist niet goed zijn als-ie warmer werd dan 90 graden. De meter moet na een minuut of vijf op 90 staan (en daar blijven), anders is je thermostaat aan vervanging toe. Over nattigheid en distributie kan ik je niet verder helpen.

Succes, Thijs

Boof (0), 15 jaar geleden

Okee, bedankt Thijs

Marco

Theo Sparenburg (5), 15 jaar geleden

Wellicht bougiekabels of verdeelkap slecht. Kan je globaal controleren door in het donker bij lopende motor de kabels met een plantenspuit in te spuiten. Dan kan je zien of de hoogspanning weglekt als de kabels nat worden

vr.gr. Theo

Audidriver73 (0) PRO, 15 jaar geleden

Distributieriem interval is niet aangegeven door vw, elke 30.000km controleren.
Ik neem meestal geen risico en vervang ze bij uiterlijk 90.000km of 5jaar.

Boof (0), 15 jaar geleden

bedankt voor jullie reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.