Volkswagen PASSAT: LPG installatie overbouwen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: AHL, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Hallo Allemaal,

Ik probeer er achter te komen(maar kan het niet op het net vinden) of ik de Vialle LPi installatie van mijn VW Passat B5 3B2 1.6i Motorcode AHL kan over bouwen in een nog aan te schaffen Toyota Avensis station en welke Avensis motor indien mogelijk, is daar het meest geschikt voor? Moet ik eventueel onderdelen van de LPi installatie vervangen om het geschikt te maken voor een Avensis? Ik heb zelf het idee dat het wel gaat alleen twijfel ik over de ECU van de LPi installatie gezien die nu een hoeveelheid laat inspuiten voor een 1.6 terwijl de Avensis noem eens wat een 2.0 wordt, ik neem aan dat er dan wat meer in moet of past zoiets zich automatisch aan door bijvoorbeeld de Lambawaarde te lezen? De Passat heeft een analoge lambda en Avensis weet ik niet zeker maar vermoed dat daar een breedbandsonde in zit? (en kan de ECU daar dan mee omgaan?)

Ik heb een 87liter ring/donut tank in het reservewielgat van de Passat en weet ook niet of een Avensis daar geschikt voor is? Past het eventueel beter in een sedan?

Is er hier iemand die mij daar wat meer over vertellen kan?

HansM6

Geplaatst door HansM6 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.