300 bezoekers online

Volkswagen GOLF PLUS: oliedruklampje gaat in bocht branden

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: CBZB, Motorinhoud (cc): 1197, Vermogen (kw): 77

In de een wat hevige of scherpe bocht gaat het olielampje van deze VW Golf 1.2TSI branden. Gemeten oliedruk stationair en op toeren is prima.
Klant kan momenteel auto niet missen, we zijn nog van plan om met drukmeter te gaan rijden maar misschien is er alvast iemand met ervaring met dit problem. BVD

Keimpen

Geplaatst door Keimpen PRO , lid sinds 16 jaar geleden

5 Reacties

0

Keimpen, 2 jaar geleden

N.B. De niveausensor hebben we al vernieuwd, zonder effect.

0

johnny nieste, 2 jaar geleden

toch niet bij het monteren van een nieuwe oliefilter toevallig vergeten de oude te verwijderen zodat er nu 2 tussenzitten?

0

Keimpen, 2 jaar geleden

Vorige week hebben we naar oliefilter gekeken - geen dubbele afdichting. Ook hebben we in overleg met VW gekeken naar de bevestiging (draadeind/bus wil wel eens los gaan zitten) - zit goed vast. We hebben de olie nu tot maximum gevuld en gaan resultaat afwachten.

0

ricky, 2 jaar geleden

Misschien is er al een keer de ketting vv en teveel kit gebruikt en nu de oliezeef verstopt oid maar voor zelfde geld zit er een fout oliefilter op of is er wat met de druksensor.

0

jaker, 2 jaar geleden

Hallo,misschien is het niets,maar is het wel echt het oliedruk lampje? heb je het zelf ook geconstateerd?
Anders zou het remvloeistof nivo op minimum kunnen staan,dan gaat er in eenscherpe bocht ook een rood lampje met geluidsignalen aan,Klant schrikt zich rot maar het lampje gaat gelijk weer uit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.