Volkswagen Polo: Piept/kraakt vooraan

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 75pk

Onze polo 9n piep en kraakt rechts voor. Het geluid is zo erg, als je over een verkeersdrempel rijdt je de mensen even ziet omkijken :d .
Wanneer doen deze problemen zich voor, bij het rijden in putten, verkeersdrempels, ... . Ook als je wil schakelen in die tussentijd kraakt/piept hij ook wel eens

Nu ik las dat dit mischien de stabilisatorstangen kunnen zijn, even losmaken en weer smeren. Maar mag je deze zonder probleem losmaken en weer vastzetten (deze zijn niet specieaal afgesteld ofzo) of moet ik hiervoor ergens speciaal op letten?

Ook heb ik ergens gelezen dat het de draagarmen van de motor kunnen zijn? Kan dit makkelijk (zelf) vervangen worden, of laat je dit best aan de prof over?

Zijn er nog andere theorieën?

deleuke

Geplaatst door deleuke (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

[quote=deleuke]Ook heb ik ergens gelezen dat het de draagarmen van de motor kunnen zijn?[/quote]
BINGO!!

Met het juiste gereedschap kunnen deze rubbers worden vernieuwd.

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.