Hyundai Highway Van Forum

Zoek & filter binnen 221.313 topics
5 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Hyundai Highway Van

De Hyundai Highway Van is een ruime bedrijfswagen met een laadvermogen tot wel 1.440 kg. Het voertuig is ontworpen om goederen op een veilige en efficiënte manier te vervoeren over lange afstanden. De Highway Van is uitgerust met diverse veiligheids- en comfortfuncties om de bestuurder en bijrijder een comfortabele rijervaring te bieden.

De Hyundai Highway Van is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een gesloten bestelwagen en een chassis cabine. Het voertuig is verkrijgbaar met diverse motoren, variërend van een 2.5 CRDi tot een 3.5 V6 GDI. De Highway Van is ook verkrijgbaar in zowel handgeschakelde als automatische transmissieopties.

De Highway Van beschikt over een ruim interieur met een comfortabele cabine voor de bestuurder en bijrijder. Het voertuig is uitgerust met moderne technologieën, zoals een 7-inch touchscreen infotainmentsysteem en Apple CarPlay en Android Auto. De Highway Van biedt ook voldoende opbergruimte en is voorzien van airconditioning om het comfort van de inzittenden te verbeteren.