Hyundai ix20 Forum

Zoek & filter binnen 221.315 topics
18 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Hyundai ix20 problemen

Op deze pagina vind je alle Hyundai ix20 problemen én oplossingen. Erg handig bij je zoektocht naar een nieuwe auto.

Iedere auto heeft zo zijn kwaaltjes. Dit betekent niet dat het in zijn algemeenheid geen goede auto is, maar het kan wel handig zijn om je hier op voor te bereiden. Zo weet jij precies waar je op moet letten bij het bekijken van de auto of het maken van de proefrit.

Hyundai ix20

De Hyundai ix20 is een compacte MPV die voor het eerst in 2010 werd geïntroduceerd. Het model deelt zijn platform met de Kia Venga en biedt veel ruimte en functionaliteit in een compacte verpakking. Het interieur is goed afgewerkt en biedt veel comfort en gemakken.

Onder de motorkap van de ix20 vind je een reeks benzinemotoren en dieselmotoren, waaronder een 1,4-liter en 1,6-liter benzinemotor, en een 1,4-liter en 1,6-liter dieselmotor. Het model biedt ook een handmatige of automatische versnellingsbak en een voorwiel- of vierwielaandrijving.

De ix20 is ontworpen met veiligheid in gedachten en biedt een breed scala aan functies zoals ABS, ESC, EBD en een reeks airbags. Andere functies omvatten airconditioning, een audiosysteem, parkeersensoren en Bluetooth-connectiviteit.