Opel T98MONOCAB Forum

Zoek & filter binnen 221.924 topics
3 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Opel T98MONOCAB

De Opel T98MONOCAB is een bestelbus die tussen 1997 en 2000 werd geproduceerd door Opel, een dochteronderneming van General Motors. Het voertuig werd geïntroduceerd als een nieuwe versie van de Opel Campo en was ontworpen voor commerciële toepassingen zoals goederenvervoer en personenvervoer.

De T98MONOCAB was verkrijgbaar met verschillende motoren, waaronder een 2,5-liter dieselmotor en een 2,3-liter benzinemotor. Het voertuig was uitgerust met een handgeschakelde vijfversnellingsbak of een automatische viertraps transmissie. De laadruimte van de bestelbus had een inhoud van maximaal 2,9 kubieke meter en het voertuig had een laadvermogen van maximaal 1000 kg.

De T98MONOCAB was een populaire keuze voor bedrijven vanwege zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en lage onderhoudskosten. Het voertuig werd ook gewaardeerd vanwege zijn gebruiksgemak en wendbaarheid, waardoor het ideaal was voor stedelijke leveringen en distributie. Tegenwoordig wordt de T98MONOCAB nog steeds gebruikt door sommige bedrijven, hoewel het voertuig geleidelijk is vervangen door modernere bestelbussen.