Opel Campo Forum

Zoek & filter binnen 221.335 topics
3 topics gevonden | Pagina 1 van 1

Opel Campo

De Opel Campo was een pick-up truck die werd geproduceerd door het Duitse automerk Opel van 1993 tot 1997. Het model was een zakelijke en praktische oplossing voor het transporteren van goederen en materiaal, en was gekenmerkt door zijn robuuste bouw en betrouwbare prestaties.

De Opel Campo was een populaire keuze voor bedrijven en particulieren die op zoek waren naar een sterk en veelzijdig voertuig voor het vervoeren van ladingen. Het model was uitgerust met een krachtige dieselmotor en had een aantal handige functies, zoals een opklapbare laadbak en een inklapbare voorstoel, die het gemakkelijk maakten om te laden en te lossen.

Hoewel de productie van de Opel Campo is gestopt in 1997, blijft het model een waardevol onderdeel van de historie van het merk Opel. Veel verzamelaars en liefhebbers van oldtimers waarderen het model om zijn praktische en robuuste ontwerp, en het blijft een populaire keuze voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een sterk en betrouwbaar voertuig voor het transporteren van goederen.