Ford Focus: dashboard

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8 TD DI

bij deze auto doet de km.teller,dagteller,toerenteller,benz.meter het niet de verlichting doet het wel de zekering is heel wie heeft het meer meegemaakt??

oplossing gevonden massakabeltjes naast de accu gereinigt en alles doet het weer.

jantjes

Geplaatst door jantjes (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Beste Jan

Is dit onderstaande al eens opgelost?

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

[i]Problemcar is niet alleen een site voor problemen, maar ook voor oplossingen! Plaats daarom altijd even een berichtje met de oplossing wanneer je probleem uiteindelijk is opgelost. Dat wordt zeer op prijs gesteld, zeker door de mensen die je hebben getracht te helpen !!![/i]

Gr. paul

jantjes (0) PRO, 14 jaar geleden

ja sorry je hebt gelijk ik heb overal gelijk de oplossing bij gezet alleen bij die opel stond hij er al bij.

kombikart (0), 14 jaar geleden

Ik zie helemaal niks?????

Wel netjes dat je er de oplossing bijzet zodat andere mensen er ook iets aan hebben. Je ziet wel dat er mensen opletten of dat ook gebeurt.

Gr Fred

pascal072 (0), 14 jaar geleden

fort escort 96 . toerenteller begon raar te doen en toen viel i uit en temp meter ook . daar na begon auto slecht te lopen kon maar gas geven tot 1500 toeren (gokje) want toeren teller deet het niet meer . toch strompelend tuis gekomen daar blijkt dat acu helemaal plat te zijn , dus acu tuis dag onder de lader gezet . smorgens er weer in en wil nu niet starten ????? draaid wel rond maar start niet zekeringen in auto bekeeken maar zie daar niet veel mis mee , in moter ruimte alleen bij acu 3 zekeringen gevonden zou daar iets mis mee kunnen zijn en hoe kan ik dat bekijken , vriendelijke groet pascal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.