Peugeot 406: airco schakelt niet meer uit.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo,De airco schakelt niet meer uit en op het elektronisch panel werkt nochtans alles zoals het hoort te werken.Ventilator snelheid omhoog of omlaag,temperatuur omhoog of omlaag,lucht boven of onder.Als ik nu op de a/c knop duw verdwijnt dus ook het a/c embleem op het display maar toch blijft de airco koelen.Zou dit iets met het beruchte relais in het BSI kunnen te maken hebben?Bij elk probleem dat ik er al van gehoord heb schakelt de airco niet aan,maar bij mij dus niet uit?Het is natuurlijk leuker dat hij 'wel' werkt dan niet werkt,maar ik ga er ook wel van uit dat de wagen nu ook meer drinkt en dat vind ik dus niet leuker.Alvast bedankt

marc du louvin

Geplaatst door marc du louvin (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 13 jaar geleden

Zou best eens kunnen zijn dat dit beruchte relais nu vastgebakken is. Even de BSI uitgang meten, het topic met informatie is paar dagen terug nog ter sprake gekomen hier op problemcar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.