Peugeot 406: knop van de pook zit los...

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 Hdi

Hallo,
beetje vreemde titel maar hier komt het wel op neer.

Merkte dat de knop van de pook ronddraaide. en vervolgend kreeg ik opeens problemen met het inschakelen van de achteruit versnelling. Nu blijkt dat het binnenwerk, soort getande plastic huls kapot is en de plastic onderdelen hinderde dus de ring die je omhoog trekt voor het achteruit schakelen.

Vraagje. Kun je dat binnenwerk los kopen? Boel is wel verlijmd, dus echt lekker komt het er nooit meer uit. iemand een idee?

gr
Martin

Mart76

Geplaatst door Mart76 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat zegt de dealer als je daar deze vraag stelt?

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Beste Mart

En problemcar is niet alleen een site voor problemen, maar ook voor oplossingen. Plaats daarom altijd even een bericht met de oplossing wanneer je probleem uiteindelijk is opgelost. Dat wordt zeer op prijs gesteld, zeker door de mensen die je hebben getracht te helpen!!!!

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Gr. paul

Mart76 (0), 14 jaar geleden

Paul,
helemaal mee eens. Ik had mij niet gerealiseerd dat ik inmiddels een beschamend aantal vragen heb gesteld zonder uiteindelijke reactie. ik moet er wel bij zeggen dat een aantal van de door mij gestelde vragen ook nooit zijn opgelost, maar desalnietemin is een uiteindelijke reactie van mij wel op zijn plaats.

En wat die pooknop betreft. Ik ga wel even bellen met de garage. Dit leek mij meer een inde categorie 'een weetje' maar ongetwijfeld dat de dealer ook een oplossing heeft.

gr
Martin

P.S. ik lees net even de topics terug die je aanhaalt. Moet wel zeggen dat sommige topics gewoon gekaapt worden door een andere vraagsteller, wat op zich niet erg is, maar verwacht dan geen reactie meer van de originele vraasteller. En soms zijn topics ook gewoon vragen en niet echt problemen. Na beantwoording zal er dan ook niet veel meer gebeuren. Evenzo goed, terecht commentaar van je ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.