Fiat Fiorino Forum

Zoek & filter binnen 221.325 topics
34 topics gevonden | Pagina 1 van 2

Fiat Fiorino

De Fiat Fiorino is een compacte bedrijfswagen die sinds 1977 geproduceerd wordt door het Italiaanse automerk Fiat. Het model is gebaseerd op de Fiat Uno en is ontworpen als een kleine en efficiënte bestelwagen voor stedelijke gebieden. De Fiorino is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder diesel- en benzinemotoren en als elektrisch model.

De Fiorino is populair vanwege zijn compacte formaat en wendbaarheid in het verkeer. Het model is ontworpen met het oog op het vervoeren van kleine vrachten en wordt veel gebruikt door kleine bedrijven en koeriersdiensten. Het interieur is functioneel en biedt voldoende ruimte voor de bestuurder en eventueel één passagier.

De nieuwste generatie Fiorino heeft een modern design en is voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals ABS, ESP en airbags. Daarnaast heeft het model een laadvermogen tot 660 kg en een ruime laadruimte van 2,8 kubieke meter. De Fiorino is een betrouwbare en efficiënte bedrijfswagen die geschikt is voor verschillende soorten werkzaamheden in stedelijke gebieden.