Renault MASTER Forum

Zoek & filter binnen 221.927 topics
1 topics gevonden | Pagina 1 van 1
  • renault MASTER 2015: Vochtprobleem
    Paravan schoon ? Anders iemand in de auto zetten en een ander de suto nat spuite...
    5 maanden geleden geplaatst door Paul.majoor (0) chat_bubble_outline 1

Renault Master

De Renault Master is een medium-sized bedrijfswagen van het Franse automerk Renault. Het model werd geïntroduceerd in 1980 en heeft sindsdien diverse facelifts ondergaan. Het is beschikbaar als bestelwagen, personenwagen en verlengde bestelwagen, en is daarmee een veelzijdig en praktisch voertuig.

De Renault Master wordt aangedreven door een scala aan benzine- en dieselmotoren, waaronder de bekende 1.9 dCi dieselmotor. Ook is het model beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van eenvoudige tot luxere versies, en met verschillende opstellingen van de laadruimte. Dankzij zijn robuuste bouw en grote laadruimte is de Renault Master geschikt voor veel verschillende soorten werkzaamheden en bedrijfsactiviteiten.

De Renault Master is een populair model onder bedrijven en zakelijke rijders, dankzij zijn praktische en veelzijdige aard, en de vertrouwde kwaliteit van het Renault-merk. Bovendien is het model betaalbaar en economisch in gebruik, waardoor het ook een aantrekkelijke keuze is voor particuliere rijders en gezinnen die op zoek zijn naar een groot en praktisch voertuig.