Ford Cougar Forum

Zoek & filter binnen 221.187 topics
28 topics gevonden | Pagina 1 van 2

Ford Cougar

De Ford Cougar is een tweedehands auto die door Ford werd geproduceerd tussen 1998 en 2002. Het was een sportieve coupé die vooral bekend stond om zijn unieke design en goede prestaties. De Cougar was beschikbaar met twee benzinemotoren, een 2.0L en een 2.5L V6. De auto was voorzien van moderne technologieën, waaronder een elektronisch gestuurde versnellingsbak en antiblokkeersysteem.

De binnenkant van de Ford Cougar was gericht op comfort en praktijk. Het interieur was zeer ruim, met voldoende opbergmogelijkheden voor kleinere items en een goed uitgeruste middenconsole. De stoelen waren comfortabel en verstelbaar en het interieur was voorzien van hoogwaardige materialen.

Al met al was de Ford Cougar een populaire auto tijdens zijn productieperiode, en het blijft een geliefde auto onder verzamelaars en liefhebbers van sportieve coupés. Het was een waardevolle toevoeging aan het productportfolio van Ford en stond bekend om zijn stijlvolle design, uitstekende prestaties en uitstekende rijeigenschappen.